Selecteer een pagina

Service

Niet goed onderhouden koffiezetapparatuur staat garant voor problemen. Van puur technische problemen (door kalkaanslag bijvoorbeeld) tot het bederven van de smaak van de uiteindelijke koffie (koffieresten in de machine zorgen voor een bittere of zure smaak bijvoorbeeld). Zaken waarmee u liever niet wilt worden geconfronteerd. Niet vanuit uw eigen optiek (extra kosten door reparatie) en zeker niet vanuit het oogpunt van de eindgebruiker (klachten). Het belang van goed onderhoud kan Espresso Service Achterhoek daarom niet genoeg benadrukken. En laat u niets wijsmaken: iedere koffiemachine heeft onderhoud nodig. Deels kunt u dat als gebruiker zelf.

  • start tijdig het schoonmaakprogramma, ontkalk regelmatig
  • regulier onderhoud zorgt voor minder onaangename verrassingen en bespaart dure reparaties

Daarnaast ontkomt u er niet aan sommige delen van het onderhoud door vakmensen uit te laten voeren. Veel apparatuur is zo geavanceerd, dat professioneel onderhoud onontbeerlijk is. Als Espresso Service Achterhoek bevelen wij aan uw machine minstens tweemaal per jaar een onderhoudsbeurt te geven.

  • reinigen van de machine
  • vervangen van waterfilters/ontkalken
  • complete controle en eventueel opnieuw afstellen

Als Espresso Service Achterhoek hechten wij aan een elkaar versterkend tweesporenbeleid: u doet zelf uw ‘dagelijkse’ onderhoud, Espresso Service Achterhoek houdt de lange termijn in de gaten. Met als gezamenlijk doel: een tevreden koffiedrinker (uzelf, gast of personeel). Bij de invulling van het onderhoud zijn vele varianten mogelijk, zonder de verplichting van contracten. Neem gerust contact met ons op voor een advies op maat. Wij zijn flexibel, u bent aan zet!

We zijn op elke werkdag bereikbaar tussen 8:30 en 17:30 uur. Wilt u ons bezoeken? Dit kan alleen op afspraak. Dit geldt voor het aanbieden van machines ter reparatie of onderhoud. Wij ontvangen u dan graag!

Neem contact met ons op of bel 0543 475855 of 06 83071054

Wij zijn van maandag t/m donderdag geopend van 8:30 tot 17:30 uur, op vrijdagen van 8:30 tot 16:00 en op zaterdagen zijn wij gesloten. Wilt u langskomen om uw machine aan te bieden voor onderhoud of reparatie? Dit kan alleen op afspraak. Wij ontvangen u dan graag!

Ons adres is: Spinnerij 10, 7122 MR, Aalten