Espresso Service Achterhoek, de beste zet!

Over de smaak van een goede koffie, espresso of cappuccino valt te twisten, niet over de totstandkoming ervan. De beste professionele zetapparatuur, kundig onderhoud, een gerichte training en een optimale service liggen aan de basis van het gewenste resultaat: de ultieme, op ieders wensen afgestemde smaakbeleving.

Koffie – de Nederlander drinkt jaarlijks zo’n 148 liter - is in al zijn varianten inmiddels veel meer dan het spreekwoordelijke ‘bakje leut’. Die visie onderstrepen wij, Espresso Service Achterhoek (Espresso Service Achterhoek). Onze oprichter, Tom Chermin, is een ervaren barista (level 1, gecertificeerd door SCAE) en kent in die hoedanigheid alle fijne kneepjes van het koffievak.

Vanuit die kennis brandt Espresso Service Achterhoek van ambitie om de Nederlandse koffiecultuur bij particulieren en bedrijven die gebruikmaken van professionele koffieapparatuur naar een hoger niveau te tillen. Een hoger niveau waarin Espresso Service Achterhoek kwaliteit in hoofdletters schrijft.

Kernbegrippen die Espresso Service Achterhoek voor u de beste partner maken, zijn:

 

  • onafhankelijk: onderhoud en service staan los van koffieleverantie
  • uitstekende service
  • vakkundige reparatie
  • training op maat (omgang met de machine, zetprocédés, onderhoud etc.)
  • wij denken in mogelijkheden en oplossingen in plaats van problemen en voorwaarden.

 

Een sterk verhaal? Nee, reëel, no-nonsense, zoals wij zijn. Zodat u samen met ons meer uit uw koffie haalt. Espresso Service Achterhoek, de beste zet!